Hero image songfestival

De spectaculaire outfits van de Grand Final!

22 mei 2021

Hier zijn de outfits voor de Grand Final van het Eurovisie Songfestival 2021 op 22 mei. Vanavond zijn ze allemaal tijdens de live-uitzending in vol glamour te zien op het podium van Rotterdam Ahoy! 

Chantal draagt een jurk van de hand van David Laport en een tweede jurk, die ze draagt tijdens de puntentelling, door Claes Iversen. Edsilia draagt een unieke outfit ontworpen door Tess van Zalinge en Nikkie schittert in een jurk van Edwin Oudshoorn. Jan draagt een pak door OGER.

In de opening van de Grand Final zien we Pieter Gabriel de vlaggen parade muziekaal begeleiden met zijn DJ-talent. Glennis Grace en Afrojack zullen shinen tijdens de intervalact ‘Music Binds Us’. Glennis en Pieter dragen beide outfits ontworpen en gecreëerd door de creative studio MARTAN.

Head of Styling, Diek Pothoven, heeft – in samenspraak met de presentatoren en hun vaste stylisten Kelly Huijsman, Nga Ho, Fanny Kieft en Marja Bennenbroek – gekozen voor deze looks. 

Foto’s: Chris Philippo en Nathan Reinds

Glennis GraceAfrojackPieter GabrielChantal JanzenEdsilia RombleyNikkieTutorialsEurovision 2021EurovisionSongfestivalGrand Final

Ook interessant

31 mei 2021

183 miljoen kijkers voor Eurovisie Songfestival