Hero image songfestival

Executive Producers Eurovisie Songfestival 2020 benoemd

4 jul. 2019

De executive producers van het komende Eurovisie Songfestival in Nederland zijn benoemd: Sietse Bakker wordt Executive Producer Event en Inge van de Weerd wordt Executive Producer TV. Zij zullen nauw samenwerken met twee deputy Executive Producers: Emilie Sickinghe en Jessica Stam.

De executive producers van het Eurovisie Songfestival 2020 zijn professionals met veel ervaring met het produceren van grote tv-evenementen in Nederland en waren ook betrokken bij eerdere edities van het Eurovisie Songfestival. Sietse Bakker is als Executive Producer Event verantwoordelijk voor de organisatie van het Eurovisie Songfestival. Inge van de Weerd zal als Executive Producer TV de drie tv-shows (twee halve finales en de grote finale) voor haar rekening nemen.

“We willen een Eurovisie Songfestival organiseren dat Europa positief verrast, iets waar heel Nederland zich in herkent en trots op kan zijn. Daarmee leggen we de lat hoog, maar er is zoveel talent en creativiteit in Nederland dat we er een rotsvast vertrouwen in hebben dat het kan. De ambitie van dit team om er, samen met de nog te selecteren gaststad of regio, écht iets bijzonders van te maken is groot", laat Sietse Bakker namens het team weten.

Eurovision 2020Team

Ook interessant

29 mei 2020

Eurovisie Songfestival 2021 onderdeel van Alliantie van Evenementenbouwers