Bekijk nu de LookLabs van Eden Alene van Israël, Hooverphonic van België en Albina van Kroatië

13 mei 2021

De laatste gast van LookLab van vandaag is niemand minder dan de Israëlische Eden Alene. Samen met Nikkie praat de zangeres over het moment waarop ze hoorde dat het Songfestival van 2020 niet doorging. Ook het Belgische trio Hooverphonic komt langs bij Nikkie’s LookLab. De groep vertelt over hun liedje en smult van de Nederlandse koekjes. Tot slot is Albina van Kroatië is te gast in de studio. Mag Albina al verraden wat ze tijdens de halve finale aan heeft? Dat zie je allemaal in LookLab!

Israël

Net als vorig jaar gaat Eden Alene Israël weer vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Nadat het evenement vorig jaar niet doorging, gaat Eden dit keer voor de winst met het nummer Set Me Free. Nikkie en Eden kletsen over het liedje en hebben het over de extreem hoge noot die erin voorkomt. Natuurlijk wil Nikkie ook proberen om deze whistle te halen. Of het lukt, zie je in de nieuwste aflevering van LookLab!

België

De Belgische muziekgroep Hooverphonic bestaat uit Alex, Geike en Raymond. In Nikkie’s LookLab vertellen de drie over hun liedje The Wrong Place. Nikkie is benieuwd of een van hen zelf ooit eens op de verkeerde plek is wakker geworden. Verder wordt er ook lekker gesnoept van de Nederlandse koekjes die Nikkie voor de gasten heeft klaargelegd. 

Kroatië

Dit jaar is het Albina die in Kroatië de winst pakt in de nationale voorrondes. Met haar liedje Tick-Tock hoopt de zangeres ook de trofee van het Eurovisie Songfestival mee naar huis te mogen nemen. Samen met Nikkie praat Albina over make-up en natuurlijk looks. Volgens de Kroatische is haar outfit erg Eurovisionfriendly, maar Nikkie wil natuurlijk precies weten wat Albina gaat dragen. Benieuwd? Kijk dan de aflevering van LookLab op YouTube!

Elke dag verschijnen er van 10 tot en met 21 mei nieuwe afleveringen van LookLab, waarin Nikkie de Jager de deelnemende artiesten het hemd van het lijf vraagt. De liedjes, de performances én natuurlijk de looks komen allemaal aan bod. Mis niets van LookLab en abonneer je direct op het YouTube-kanaal van Eurovision!

Eurovision 2021EurovisionSongfestivalLookLabNikkieTutorials

Ook interessant

31 mei 2021

183 miljoen kijkers voor Eurovisie Songfestival