“Is dit dé Songfestivaljurk van Chantal Janzen?" | Road to Rotterdam Eurovision 2021

6 apr. 2021

Er staat weer een gloednieuwe aflevering van Road to Rotterdam online! In deze zesdelige YouTube-serie volgen we Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Jan Smit, Nikkie de Jager én de Nederlandse organisatie van het Songfestival op weg naar de liveshows in mei.  

In deze aflevering vertellen Chantal, Edsilia, Jan en Nikkie met wat voor outfit ze het liefst op het podium verschijnen tijdens de live shows van het Eurovisie Songfestival 2021. We krijgen zelfs een kijkje achter de schermen bij de fitting van Chantal Janzen bij ontwerper David Laport. Head of Styling, Diek Pothoven, beschrijft de stijl van Laport als superkrachtig, maar ook supervrouwelijk.  

'Music Binds Us' gefotografeerd door Joyce Hansson

“Ik voel me heel erg trots dat ik hier deel van uit mag maken” – Afrojack

Verder krijgen we een inkijkje in één van de interval acts van de Grand Final op zaterdag 22 mei: Music Binds Us. Head of Show, Gerben Bakker, vertelt dat de act een combinatie is tussen een film en een live act op het podium. De film wordt geregisseerd door Tim Oliehoek en de act wordt verzorgd door Afrojack, Glennis Grace en Wulf.  

Benieuwd naar deze aflevering? Check dan snel de video op het YouTube-kanaal van AVROTROS. Vergeet niet te abonneren zodat je geen enkele aflevering mist! Let’s OpenUp to Road to Rotterdam! 

Road To RotterdamEurovision 2021EurovisionSongfestivalChantal JanzenEdsilia RombleyJan SmitNikkieTutorialsAfrojack

Ook interessant

13 mei 2021

Is Hooverphonic van België zelf wel eens in The Wrong Place geweest? | LookLab