Bekijk nu de LookLabs van Blas Cantó, James Newman en Barbara Pravi

21 mei 2021

De laatste LookLabs staan online! Blas Cantó van Spanje, James Newman van het Verenigd Koninkrijk en Barbara Pravi van Frankrijk komen langs in Nikkie's LookLab. 

Spanje

Blas Cantó is weer terug! De Spaanse zanger komt bij Nikkie op bezoek en praat over zijn liedje van dit jaar, Voy A Quedarme. Met Nikkie kletst Blas over zijn eerste repetitie en de grote maan die achter hem op het podium te zien is. Nikkie is wel een beetje teleurgesteld dat de zanger hun telefoongesprek van vorig jaar totaal vergeten is. 

Verenigd Koninkrijk

Net als vorig jaar mag James Newman het Verenigd Koninkrijk ook in 2021 weer vertegenwoordigen tijdens het Songfestival. Dit jaar doet de zanger dat met het liedje Embers. In Nikkie's LookLab praat de zanger over de look die hij op dit moment aanheeft. Nikkie komt erachter dat zijn jasje door een wel heel bekende ontwerper is gemaakt. 

Frankrijk

Dit jaar is het Barbara Pravi die voor Frankrijk mag uitkomen op het Eurovisie Songfestival. Op dit moment staat ze met haar liedje Voilà enorm hoog in de peilingen bij de bookmakers. In Nikkie's LookLab komt Barbara langs om hierover te kletsen. Ook verrast ze Nikkie met een Franse versie van Amar Pelos Dois, het liedje dat het Songfestival in 2017 won. 

Elke dag verschijnen er van 10 tot en met 21 mei nieuwe afleveringen van LookLab, waarin Nikkie de Jager de deelnemende artiesten het hemd van het lijf vraagt. De liedjes, de performances én natuurlijk de looks komen allemaal aan bod. Mis niets van LookLab en abonneer je direct op het YouTube-kanaal van Eurovision!

Eurovision 2021EurovisionSongfestivalLookLabNikkieTutorials

Ook interessant

31 mei 2021

183 miljoen kijkers voor Eurovisie Songfestival