Nikkie de Jager: 'Elke jurk heeft een knipoog naar de transvlag' | All Access #8

22 mei 2021

De nieuwste en laatste aflevering van All Access staat geheel in het teken van fashion! Samya gaat langs bij Head of Styling Diek Pothoven en vraagt hem het hemd van het lijf. Wat houdt de taak van Diek precies in en wat is zijn visie voor het Songfestival? Verder krijgt Samya All Access om bij een wel heel bijzondere fitting aanwezig te zijn... 

Samya gaat in Ahoy op bezoek bij het atelier van Diek Pothoven. Hij is Head of Styling van het Eurovisie Songfestival en verzorgt samen met zijn team de kleding van Chantal, Edsilia, Jan en Nikkie, maar ook die van alle dansers die je op het podium ziet. Samya is benieuwd hoe het team van Diek ervoor zorgt dat iedereen er straks fantastisch uit komt te zien. Nikkie heeft een speciale knipoog in haar jurken verwerkt, elke jurk die ze in de shows draagt heeft een verwijzing naar de transgendervlag. 

Nadat Samya langs is geweest bij het atelier van Diek, krijgt ze nog een uniek kijkje achter de schermen bij de fitting van de eerste halve finale. De vier presentatoren passen voor de laatste keer hun outfits voor de liveshow. Samya krijgt de mogelijkheid om hen een paar vragen te stellen. Als kers op de taart komt ook Davina Michelle nog even langs om haar jurk voor de intervalact te passen. 

Online Hosts Rutger Vink en Samya Hafsaoui nemen je mee op een unieke backstage-ervaring in All Access, dat van 10 tot en met 23 mei om de dag te zien is op het YouTube-kanaal van AVROTROS. Abonneer je op het AVROTROS-kanaal en krijg all access!

RotterdamAll AccessSongfestivalEurovision 2021

Ook interessant

31 mei 2021

183 miljoen kijkers voor Eurovisie Songfestival