Hero image songfestival

Ticketverkoop: alle kaarten tweede verkoopronde uitverkocht

30 jan. 2020

In deze tweede verkoopronde zijn alle kaarten voor de Grand Final, Semi Final 1 en Semi Final 2 uitverkocht. Het is erg druk geweest, er stonden ook nu weer zo'n 80.000 mensen in de wachtrij.  

Heb je tickets weten te bemachtigen, vergeet ze dan niet te personaliseren. Dit kan vanaf 4 februari 12:00 uur t/m 11 februari 23:59 uur. Let op! Indien je niet voor 11 februari 23:59 uur je tickets hebt gepersonaliseerd, dan worden je tickets geannuleerd en ontvangt de hoofdboeker automatisch het geld terug exclusief de refund kosten.

De derde, en laatste, verkoopronde is eind maart. De definitieve datum wordt later bekend gemaakt.

UPDATE:
Alle kaarten van de tweede verkoopronde zijn uitverkocht.

UPDATE:
Alle LIVE shows zijn uitverkocht (Grand Final, 1e Semi-Final, 2e Semi-Final). Kaarten voor de Jury Shows en Family Shows worden nog verkocht. Blijf dus in de wachtrij staan!

UPDATE:
Het is erg druk! 80% van de mensen staat op dit moment in de rij voor de drie Grand Final shows. Tip: er zijn in totaal 9 shows, dus spreid je kansen!

Donderdag 30 januari om 12.00 uur gaat de tweede ronde ticketverkoop voor het Eurovisie Songfestival 2020 van start. Via het officiële verkoopkanaal tickets.songfestival.nl worden wederom kaarten voor in totaal negen shows in Rotterdam Ahoy verkocht.

Checklist:
- Hoeveel tickets ga je boeken en met wie?
- Hou je betaalgegevens bij de hand
- Ga op tijd naar tickets.songfesitval.nl

Meer informatie over de ticketverkoop vind je hier.