Hero image songfestival

Speciale gesprekken met Songfestival-deelnemers in Eurovisioncalls with NikkieTutorials

30 apr. 2020

Naast de unieke televisie-uitzending Eurovision: Europe Shine a Light produceert de organisatie, in aanloop naar de eenmalige live show op 16 mei, de YouTube-serie Eurovisioncalls with NikkieTutorials. In deze serie videobelt online host Nikkie de Jager met deelnemers die aan het Eurovisie Songfestival 2020 mee zouden doen. Vanaf 4 mei verschijnen er dagelijks nieuwe afleveringen op het YouTube-kanaal van Eurovision en Eurovision.tv.

In Eurovisioncalls with NikkieTutorials vraagt Nikkie hoe het met de deelnemers gaat in deze bijzondere tijd. Ze praten over hun drijfveren en inspiratie en wat ze nu aan het doen zijn na de maanden voorbereiding van hun deelname. Daarnaast is het voor de deelnemers een perfect moment om te praten over hun liedje, hun oorspronkelijke plannen voor het gecancelde Eurovisie Songfestival 2020 en hun (muzikale) plannen voor de toekomst. Een ontspannen setting met een 1-op-1 gesprek waar ruimte is voor alle onderwerpen, luchtig of wat zwaarder.

Eurovision: Europe Shine a Light
Eurovision: Europe Shine a Light wordt uitgezonden op zaterdag 16 mei om 21:00 uur in 45 landen. De live show duurt naar verwachting 2 uur. De show wordt ook uitgezonden op het officiële internationale YouTube-kanaal van het Eurovisie Songfestival.

NikkietutorialsEurovisionShineALight

Ook interessant

19 feb. 2021

Jonge Nederlandse dj Pieter Gabriel maakt remix voor de grote finale van het Eurovisie Songfestival