Hero image songfestival

Ticket-update: informatie voor tickethouders Eurovisie Songfestival 2021

18 sep. 2020

Na de overwinning van vorig jaar kreeg Nederland na 40 jaar opnieuw de eer om gastland te zijn van het Eurovisie Songfestival. Maar het liep allemaal anders. Het songfestival werd afgelast vanwege de coronavirus-pandemie.

We kijken graag vooruit en de voorbereidingen voor het Eurovisie Songfestival 2021 zijn begonnen. We zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat het festival zal plaatsvinden, wat er ook gebeurt. Alle gekochte tickets voor de shows van 2020 zijn nog steeds geldig voor de shows in 2021.

Achter de schermen werken we een aantal scenario's uit. Onze ambitie blijft om een ​​Eurovisie Songfestival te organiseren met duizenden bezoekers uit heel Europa en daarbuiten, een volgepakt Ahoy en een bruisend Rotterdam.

Toch vraagt ​​de realiteit ook van ons dat we nadenken over een scenario waarin maatregelen om het coronavirus te bestrijden nog deel uitmaken van ons dagelijks leven. Op basis van de huidige richtlijnen van de Nederlandse overheid zou dit resulteren in een lagere zaalcapaciteit.

Maar met nog meer dan acht maanden te gaan tot de shows, is het te vroeg om een ​​beslissing te nemen over welk scenario te volgen. We verwachten dat besluit begin 2021 te nemen. Als een dergelijk besluit gevolgen heeft voor uw ticket, nemen we contact met u op. Tot die tijd onderzoeken we alle mogelijkheden om het aantal mensen dat we op de shows kunnen verwelkomen te maximaliseren met behoud van de juiste gezondheids- en veiligheidsnormen. Per slot van rekening ... zonder jou zou het niet hetzelfde zijn.